Om værkstedet

Værksted og serviceafdeling Egå.

På vores moderne og velrenommerede værksted i Egå, har vi mange års erfaring i at varetage alle former for reparationer af flygler og klaverer af mærker som for eksempel Steinway, Hindsberg, Hornung & Møller med flere.

Vi foretager alle slags reparationer på værkstedet, mindre opgaver som udskiftning af tangentbelægning til den helt store gennemgribende hovedrenovering med nye nagler, strenge, hamre og omlakering af jernramme og kabinet.

Vores specialuddannede personale sørger for, at alle reparationer bliver udført med den største omhu og omhyggelighed. Vi bruger kun materialer fra de bedste leverandører, blandt andet fra anerkendte firmaer som Steinway, Renner, Abel og Hellerbass, som leverer dele til de førende flygelfabrikanter rundt om i verden.

Vi har specialiseret os i hovedrenoveringer af Steinway flygler. Her bruges kun dele bestilt direkte fra Steinways egen fabrik i Hamburg. Igennem vores mangeårige samarbejde med Steinway, kan vi garantere, at alle vores reparationer lever op til Steinways strenge standarder og krav.

En reparation udført på vores værksted i Egå, er din garanti for et topprofessionelt stykke arbejde

Efter en udført reparation vil instrumentet være klangligt og mekanisk optimeret, således at det kan bringe spilleglæde i mange år frem.

”En af de største fornøjelser ved arbejdet som klavertekniker er, når man får mulighed for at hovedrenovere et instrument helt fra bunden. Det er utroligt spændende at arbejde koncentreret på et enkelt instrument for at få det klangligt og mekanisk så godt, som overhovedet muligt” -  Lasse Sørensen, tekniker i Århus

En vigtig del af arbejdet for vores teknikere i Egå består i stemning og servicering af koncerthuse, spillesteder, musikskoler, konservatorier samt festivaller over hele landet. Vi har derigennem mulighed for, at arbejde med nogle af verdens bedste pianister på verdens bedste flygler. Det er et udfordrende arbejde med stemninger, intonation, mekanikregulering samt store og små service eftersyn. Arbejdet med de professionelle institutioner og koncertarrangører er essentielt i udviklingen af vores teknikers kvalifikationer. Vores stemmere presses dagligt til at yde deres bedste på højeste niveau, og denne erfaring sikrer også høj kvalitet med arbejdet i de private hjem.

”Det er et privilegium at arbejde med verdens bedste flygler og pianister, og den viden og erfaring bruger jeg også i mit daglige arbejde” - Elias Nilsson, tekniker i Egå.

Videreuddannelse og udvikling af vores klaverteknikere vægtes højt. Der afholdes derfor løbende interne kurser, hvor rejseteknikere fra Steinways fabrikker underviser og deler ud af deres erfaringer. Alle teknikere kommer på Steinway Academy kursus på Steinways fabrik i Hamburg, det såkaldte Steinway Academy. På kurserne arbejdes der med gennemgang og klargøring af Steinways koncertflygler, disse flygler går herefter videre til koncertscener og kunder verden over.