Kawai K-300 ATX-3

Pris Special pris 52.000,00 kr
Nedsat fra 57.800,00 kr
549,67 kr
750,00 kr

Pålidelig og overlegen lyd-kvalitet
K-serien fra Kawai tilbyder mange tonale kvaliteter der matcher mange flygler. Med den robuste konstruktion, er K-serien det oplagte valg til auditoriums, skoler og andre institutioner.  Denne model er med indbygget AnyTimeX, som giver dig mulighed for at kunne spille med høretelefoner på. Med ATX kan du også optage dit klaverspil, og overføre det til din computer. ATX er en god feature for klaverspilleren, som har brug for at kunne spille i "silent mode". 

Periode per måned
12 mdr 3.523,26
24 mdr 1.788,02
36 mdr 1.209,78
48 mdr 920,79
60 mdr 747,50
72 mdr 632,06
84 mdr 549,67

Eksempel ved lån i 84 måneder: Udbetaling kr. 10.400,00 kr (20%). Månedlig ydelse kr.: 549,67 kr. Debitorrente: 3% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 3.00%. Samlede kreditomkostningerkr.: 4.572,56 kr. Samlet tilbagebetaling kr.: 46.172,56 kr. Stiftelsesomkostninger: 0 kr. Månedligt faktureringsgebyr: 0 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale.

Reservér før køb eller leje
Bestilling
Ja tak, jeg ønsker at leje et Kawai K-300 ATX-3 til kr. 750.00 pr./md.
Ja tak, jeg ønsker at leje en klaverbænk til kr. 30 pr./md.

Pålidelig og overlegen lyd-kvalitet
K-serien fra Kawai tilbyder mange tonale kvaliteter der matcher mange flygler. Med den robuste konstruktion, er K-serien det oplagte valg til auditoriums, skoler og andre institutioner.  Denne model er med indbygget AnyTimeX, som giver dig mulighed for at kunne spille med høretelefoner på. Med ATX kan du også optage dit klaverspil, og overføre det til din computer. ATX er en god feature for klaverspilleren, som har brug for at kunne spille i "silent mode". 


Millennium III mekanik med ABS Carbon mekanik dele
De fleste af Kawai's flygler har nu indbygget Millennium III mekanik. Denne mekanik er blevet vel modtaget, som man kan se ved Kawai's succes ved store Internationale Piano konkurrencer rundt omkring i verden.

Som næste naturlige led, er Millennium III mekanikken blevet indbygget i Kawai's opretstående klaverer. Resultatet er en stærk, præcis og kraftfuld mekanik i de nye K-serie modeller.

Millennium III mekanikken har indbyggede komponenter fra ABS-Carbon, et nyt sammensat materiale skabt ved indførelsen af carbon ind til det eksisterende ABS Styran. ABS-Carbon er fantastisk robust og stivt, som gør det muligt for Kawai at lave mekanik-delene lettere uden at ofre styrke. Det lettere design gør Millenium III mekanik betydelig hurtig og ubesværet for pianisten. Repetitionen og lydhørheden er superb.

Alle detaljer ved mekanikken er blevet grundigt analyseret til at møde den krævede efterspørgsel fra den dygtige pianist. Et godt eksempel på denne indsats er tilføjelsen af mikroskopisk overfladestruktur lige der hvor støderen hammer hammeren. Resultatet af denne lille med vigtige ændring betyder større kontrol ved pianissimo spil.

Nyt kabinet-design
For at bringe mere elegance til instrumenterne, har de alle fået nyt design. Se detaljerne på instrumenterne, og du vil se hvor vigtige de er. Træ bliver brugt til at give instrumentet det ekstra "shine", og nye former og kanter og andre konstruelle detaljer er blevet ændret siden de forrige modeller.

Det drejer sig blandt andet om følgende detaljer:
- Længere nodestol på alle modeller
- Nyt Soft-Fall system
- Nye bjælker på bagsiden (alle modeller). K-3, K-5, K-6 og K-8 har dobbelte bjælker.

Nyt "Soft-Fall"-system
Soft-Fall beskytter hænder, fingre og pianoet ved at forhindre at låget falder I. Du vil nyde et faldende låg, som passer perfekt til instrumentets elegance.

Detaljer

Mere information
rent 750.00
Set Product as New from Date 4. feb. 2020
Finansieret Pris pr. md fra 549,67 kr
Farve Sort
Årgang 2020
Stand Udstillingsmodel
Garanti 10 års udvidet Juhl-Sørensen garanti
Højde 122

No Related Posts

10 års garanti og 5 års ombytningsret

Du får en JUHL-SØRENSEN udvidet 10 års garanti på materiale og fabrikationsfejl på såvel nye som brugte akustiske instrumenter ved køb hos PianoOutlet. Garantien træder i kraft ved levering og indebærer, at fejl som skyldes defekt materiale eller produktionsfejl, uden omkostninger repareres eller justeres af JUHL-SØRENSEN. Indre og ydre skader eller forandringer, som er fremkommet gennem ikke fagmæssigt indgreb, slitage eller misligholdelse af instrumentet, omfattes ikke af denne garanti. Instrumentet skal i garantiperioden stemmes af en stemmer fra JUHL-SØRENSEN eller en anden stemmer godkendt af JUHL-SØRENSEN. Instrumentet skal stemmes minimum en gang om året i garantiperioden.

OMBYTNINGSRET – JUHL-SØRENSEN tilbyder en 5 års fri ombytningsret til et akustisk instrument i samme eller højere prisklasse, såfremt der indgås en serviceaftale.

En serviceaftale er en aftale om stemning mindst en gang om året i en fastlagt termin, aftalt med Juhl-Sørensens serviceafdeling, så det dermed sikres at instrumentet bliver løbende vedligeholdt og værdien af instrumentet bevares.

10 års garanti 5 års ombytningsret

Leveringsinformation

Levering er som udgangspunkt ikke inkluderet i prisen du ser.

Levering af klaverer starter fra kr. 1.200,- inkl. moms og for flygler kr. 1.750,- inkl. moms.
Der kommer tillæg for trapper og kørsel uden for nærområdet af Aarhus. 

Vi leverer altid med profesionelle transportører så instrumentet bliver leveret og stillet op hvor du ønsker det.