Kawai K-300 AURES

Pris 65.800,00 kr
695,55 kr
950,00 kr

Silent-klaver og digital piano i et instrument?

Periode per måned
12 mdr 4.458,28
24 mdr 2.262,53
36 mdr 1.530,83
48 mdr 1.165,15
60 mdr 945,87
72 mdr 799,80
84 mdr 695,55

Eksempel ved lån i 84 måneder: Udbetaling kr. 13.160,00 kr (20%). Månedlig ydelse kr.: 695,55 kr. Debitorrente: 3% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 3.00%. Samlede kreditomkostningerkr.: 5.786,04 kr. Samlet tilbagebetaling kr.: 58.426,04 kr. Stiftelsesomkostninger: 0 kr. Månedligt faktureringsgebyr: 0 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale.

Reservér før køb eller leje
Bestilling
Ja tak, jeg ønsker at leje et Kawai K-300 AURES til kr. 950.00 pr./md.
Ja tak, jeg ønsker at leje en klaverbænk til kr. 30 pr./md.

Kawai K-300 AURES

Kawai K-300 AURES er det nyeste hybrid instrument med den seneste teknologi. Instrumentet har en transducer hvilket gør, at du kan spille uden hovedtelefoner når du spiller med den elektroniske del. Transduceren er tilsluttet sangbunden.

Pålidelig og overlegen lyd-kvalitet

K-serien fra Kawai tilbyder mange tonale kvaliteter der matcher mange flygler. Med den robuste konstruktion, er K-serien det oplagte valg til auditoriums, skoler og andre institutioner.

Millennium III mekanik med ABS Carbon mekanik dele

De fleste af Kawai’s flygler har nu indbygget Millennium III mekanik. Denne mekanik er blevet vel modtaget, som man kan se ved Kawai’s succes ved store Internationale Piano konkurrencer rundt omkring i verden.

Som næste naturlige led, er Millennium III mekanikken blevet indbygget i Kawai’s opretstående klaverer. Resultatet er en stærk, præcis og kraftfuld mekanik i de nye K-serie modeller.

Millennium III mekanikken har indbyggede komponenter fra ABS-Carbon, et nyt sammensat materiale skabt ved indførelsen af carbon ind til det eksisterende ABS Styran. ABS-Carbon er fantastisk robust og stivt, som gør det muligt for Kawai at lave mekanik-delene lettere uden at ofre styrke. Det lettere design gør Millenium III mekanik betydelig hurtig og ubesværet for pianisten. Repetitionen og lydhørheden er superb.

Alle detaljer ved mekanikken er blevet grundigt analyseret til at møde den krævede efterspørgsel fra den dygtige pianist. Et godt eksempel på denne indsats er tilføjelsen af mikroskopisk overfladestruktur lige der hvor støderen rammer hammeren. Resultatet af denne lille med vigtige ændring betyder større kontrol ved pianissimo spil.

Nyt kabinet-design

For at bringe mere elegance til instrumenterne, har de alle fået nyt design. Se detaljerne på instrumenterne, og du vil se hvor vigtige de er. Træ bliver brugt til at give instrumentet det ekstra “shine”, og nye former og kanter og andre konstruelle detaljer er blevet ændret siden de forrige modeller.

Det drejer sig blandt andet om følgende detaljer:
– Længere nodestol på alle modeller
– Nyt Soft-Fall system
– Nye bjælker på bagsiden (alle modeller). K-3, K-5, K-6 og K-8 har dobbelte bjælker.

Nyt “Soft-Fall”-system

Soft-Fall beskytter hænder, fingre og pianoet ved at forhindre at låget falder I. Du vil nyde et faldende låg, som passer perfekt til instrumentets elegance.

Uden bly

“We care about our world”. Kawai har ændret måden hvorpå de vægtede tangenter laves. Kawai bruger ikke bly men jern.

Detaljer

Mere information
rent 950.00
Set Product as New from Date 1. jun. 2021
Finansieret Pris pr. md fra 695,55 kr
Farve Sort
Årgang 2021
Stand NY
Garanti 10 års garanti og 5 års ombytningsret
Højde 122

No Related Posts

10 års garanti og 5 års ombytningsret

Du får en JUHL-SØRENSEN udvidet 10 års garanti på materiale og fabrikationsfejl på såvel nye som brugte akustiske instrumenter ved køb hos PianoOutlet. Garantien træder i kraft ved levering og indebærer, at fejl som skyldes defekt materiale eller produktionsfejl, uden omkostninger repareres eller justeres af JUHL-SØRENSEN. Indre og ydre skader eller forandringer, som er fremkommet gennem ikke fagmæssigt indgreb, slitage eller misligholdelse af instrumentet, omfattes ikke af denne garanti. Instrumentet skal i garantiperioden stemmes af en stemmer fra JUHL-SØRENSEN eller en anden stemmer godkendt af JUHL-SØRENSEN. Instrumentet skal stemmes minimum en gang om året i garantiperioden.

OMBYTNINGSRET – JUHL-SØRENSEN tilbyder en 5 års fri ombytningsret til et akustisk instrument i samme eller højere prisklasse, såfremt der indgås en serviceaftale.

En serviceaftale er en aftale om stemning mindst en gang om året i en fastlagt termin, aftalt med Juhl-Sørensens serviceafdeling, så det dermed sikres at instrumentet bliver løbende vedligeholdt og værdien af instrumentet bevares.

10 års garanti 5 års ombytningsret

Leveringsinformation

Levering er som udgangspunkt ikke inkluderet i prisen du ser.

Levering af klaverer starter fra kr. 1.200,- inkl. moms og for flygler kr. 1.750,- inkl. moms.
Der kommer tillæg for trapper og kørsel uden for nærområdet af Aarhus. 

Vi leverer altid med profesionelle transportører så instrumentet bliver leveret og stillet op hvor du ønsker det.