Kawai K-15 ATX-3 klaver

Pris Special pris 35.800,00 kr
Nedsat fra 39.800,00 kr
378,43 kr
500,00 kr

Danmarks mest solgte akustiske klaver - nu med mulighed for at spille med hovedtelefoner.

Periode per måned
12 mdr 2.425,63
24 mdr 1.230,98
36 mdr 832,89
48 mdr 633,93
60 mdr 514,62
72 mdr 435,15
84 mdr 378,43

Eksempel ved lån i 84 måneder: Udbetaling kr. 7.160,00 kr (20%). Månedlig ydelse kr.: 378,43 kr. Debitorrente: 3% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 3.00%. Samlede kreditomkostningerkr.: 3.148,03 kr. Samlet tilbagebetaling kr.: 31.788,03 kr. Stiftelsesomkostninger: 0 kr. Månedligt faktureringsgebyr: 0 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale.

Reservér før køb eller leje
Bestilling
Ja tak, jeg ønsker at leje et Kawai K-15 ATX-3 klaver til kr. 500.00 pr./md.
Ja tak, jeg ønsker at leje en klaverbænk til kr. 30 pr./md.

Detaljer

Akustisk stilhed
Lyden af hammerhovederne der rammer strengene - resonerende gennem sangbunden. Varme vibrationer der oplyser rummet og efterlader dets lyttere fortryllede. Den naturlige tone i et akustisk klaver er ikke til at tage fejl af. Et godt klaver motiverer musikere til at spille med spontanitet og passion. I visse omgivelser kan et piano dog godt virke forstyrrende; den flittige lyd af et barn, der øver skalaer kan virke forstyrrende for andre familiemedlemmer, der evt. hellere vil se tv, og selv de skønneste Chopin preludier kan blive irriterende for naboer efter et vis stykke tid.
Heldigvis har AnyTimeX-instrumenter indbygget en akustisk mute-funktion med et kraftfuld digital lyd-komponent, der betyder at pianister for fortsætte deres spil på et akustisk klaver, mens man spiller med hovedtelefoner. 

Fantastisk anslag, formbarhed og digital fleksibilitet: De nye AnyTimeX hybrid-klaverer fra KAWAI. 

Samlingen bagpå
Sangbunden og bjælkerne er de mest vigtige lyd-producerende komponenter i et piano, hvad angår materiale og konstruktion i forhold til volumen og tonal kvalitet. Sangbunden i Kawai K-15 ATX er produceret af den fineste kvalitet af lige-året gran, udvalgt og videnskabeligt testet til at nå Kawai's resonans standarder, der sikrer ekseptionel dynamisk rækkevidde og fantastisk tonal balance over hele lyd-spektret.

Mekanik
I 1971 revolutionerede Kawai piano-teknologien ved at introducere ABS mekanikdele i et ellers urørligt område af klaveret - nemlig mekanikken. Det stive, robuste sammensatte materiale løste mange af de problemer, der opstår med træ indbygget i mekanikken. Introduktionen af ABS mekanik dele har udviklet det moderne piano til det det er i dag - et instrument anerkendt af både pianister og teknikere. Millennium III Upright Action, introduceret i 2006, er udviklet til at forbedre udgangspunktet for 3 elementer, som professionelle pianister søger - fart, kontrol og power. Introduktionen af det stærkere ABS Carbon materiale har medvirket til at videnskabsmændende ved Kawai har udviklet lettere mekanikdele uden at nedbringe holdbarheden, men derimod forbedre repetitionen og responsenen i tangenterne. 

Design
Klaveret er ofte midtpunktet i hvert et rum det står. Derfor er design betydningsfuldt og har stor betydning for den lyd det producerer. Alle K-serie AnyTimeX modeller er æstetisk designet, konstrueret i elegante linjer og delikate kabinet-detaljer, der medvirker til, at instrumentet står som et velbalanceret møbel. 

Tone
Når den akustiske del af instrumentet er muted begynder en unik digital teknologi at tage over. Denne er udviklet ved Shigeru Kawai Research & Development Laboratory i Ryuyo, Japan, med tanken om at overføre lyden fra et Kawai EX koncertflygel, dets umisgenkendelige varme og autentiske tone, til den digitale del. Placeret inde I et kammer, fri fra andre lydreflektioner, bliver denne rige lyd fra instrumentet omhyggeligt analyseret og optaget af Kawai's Master Piano Artisan pioneer. Det akustiske portræt af hver enkel tone bliver senere transformeret til et meget præcist tredimensionelt lydbillede, ved hjælp af Kawai's Harmonic Imaging™ teknologi. Denne unikke process reproducerer troværdigt de store dynamiske udspring fra det originale flygel, og samtidig forholder det sig til den rige udvælgelse af instrumentets kvalitets-lyd. 

Detaljer

Mere information
rent 500.00
Set Product as New from Date 04/02/2020
Finansieret Pris pr. md fra 378,43 kr
Farve Sort
Årgang 2020
Stand Udstillingsmodel
Garanti 10 års udvidet Juhl-Sørensen garanti
Højde 110

No Related Posts

10 års garanti og 5 års ombytningsret

Du får en JUHL-SØRENSEN udvidet 10 års garanti på materiale og fabrikationsfejl på såvel nye som brugte akustiske instrumenter ved køb hos PianoOutlet. Garantien træder i kraft ved levering og indebærer, at fejl som skyldes defekt materiale eller produktionsfejl, uden omkostninger repareres eller justeres af JUHL-SØRENSEN. Indre og ydre skader eller forandringer, som er fremkommet gennem ikke fagmæssigt indgreb, slitage eller misligholdelse af instrumentet, omfattes ikke af denne garanti. Instrumentet skal i garantiperioden stemmes af en stemmer fra JUHL-SØRENSEN eller en anden stemmer godkendt af JUHL-SØRENSEN. Instrumentet skal stemmes minimum en gang om året i garantiperioden.

OMBYTNINGSRET – JUHL-SØRENSEN tilbyder en 5 års fri ombytningsret til et akustisk instrument i samme eller højere prisklasse, såfremt der indgås en serviceaftale.

En serviceaftale er en aftale om stemning mindst en gang om året i en fastlagt termin, aftalt med Juhl-Sørensens serviceafdeling, så det dermed sikres at instrumentet bliver løbende vedligeholdt og værdien af instrumentet bevares.

10 års garanti 5 års ombytningsret

Leveringsinformation

Levering er som udgangspunkt ikke inkluderet i prisen du ser.

Levering af klaverer starter fra kr. 1.200,- inkl. moms og for flygler kr. 1.750,- inkl. moms.
Der kommer tillæg for trapper og kørsel uden for nærområdet af Aarhus. 

Vi leverer altid med profesionelle transportører så instrumentet bliver leveret og stillet op hvor du ønsker det.