Kawai GX-3

Pris 215.000,00 kr
2.272,69 kr
2.700,00 kr

Den nye standard for flygeldesign er helt uden for fantasi. Ved at kombinere state-of-the-art teknologi med traditionelt håndværk; og ved at anvende viden og erfaring overleveret fra generation til generation. En rig, levende og udtryksfuld tone, der inspirerer ens kreative lidenskab.

Periode per måned
12 mdr 14.567,32
24 mdr 7.392,77
36 mdr 5.001,97
48 mdr 3.807,10
60 mdr 3.090,61
72 mdr 2.613,31
84 mdr 2.272,69

Eksempel ved lån i 84 måneder: Udbetaling kr. 43.000,00 kr (20%). Månedlig ydelse kr.: 2.272,69 kr. Debitorrente: 3% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 3.00%. Samlede kreditomkostningerkr.: 18.905,76 kr. Samlet tilbagebetaling kr.: 190.905,76 kr. Stiftelsesomkostninger: 0 kr. Månedligt faktureringsgebyr: 0 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale.

Reservér før køb eller leje
Bestilling
Ja tak, jeg ønsker at leje et Kawai GX-3 til kr. 2,700.00 pr./md.
Ja tak, jeg ønsker at leje en klaverbænk til kr. 30 pr./md.

Beskrivelse

Den nye standard for flygeldesign er helt uden for fantasi. Ved at kombinere state-of-the-art teknologi med traditionelt håndværk; og ved at anvende viden og erfaring overleveret fra generation til generation. En rig, levende og udtryksfuld tone, der inspirerer ens kreative lidenskab.
En ny æra af flygel ydeevne er ankommet

Skøn tone der vækker ens nysgerrighed
Den nye GX serie reproducerer den delikate kontrol fra et helt koncert-flygel, og leverer samtidig detaljerne som kun få pianister oplever. For at opnå dette, er længden på tangenterne forøget hvilket har resulteret i en mere konsistent anslagsvægt når man spiller længere oppe på tangenterne hvilket giver pianisten større kontrol i sit udtryk og fantasi.

Ydermere har GX-serien indbygget den avancerede Millenium III keyboard mekanik som kombinerer ABS resin med Carbon fiber for at forbedre spilleoplevelsen. Denne ABS-Carbon er slidstærk og utrolig let – en karakteristik som man har set i rumfartsudstyr som det bedste alternativ til træ. Denne mekanik er mere holdbar, men samtidig også mere responsiv og kontrolérbar.

En renhed i tonen som vil fylde rummet
For at producere Kawai’s specielle tone, så udvælges et stort spektre af træ analyseret for kvalitet og karakter, førend det bliver endeligt valgt til at blive brugt i et klaver. Sangbunden har uden tvivl den største indflydelse på klaveret individuelle tone. Derfor er udvælgelsen af det rigtige træ en særlig vigtig opgave for Kawai’s erfarne håndværkere i opgaven at opnå de rige, dybe bastoner, og de lyse, farvefulde toner i øvre region. Udover den vigtige sangbund, så er broen, remmen, og den indre rem også udvalgt med stor omhyggelighed, hvor kombinationen af forskellige træsorter i lagene giver den specielle hybrid. Resultatet er en varmere, rigere og mere intens tone der affødes af den nye krop. Tykkelsen af bjælken over tangenten som er sat sammen med den ydre rem er forstørret, hvilket gør at stemmestokken kan klare et tryk på omkring 20 ton. I takt med, at hver enkelt tone forbedres, så bliver hele den tredimensionelle lyd forstørret. Dette flygel er i sandhed en fornøjelse for selv den bedste pianist.

Stille og stærk, højlydt og delikat – den største tonale udfoldelse. 
Instrumentet er bygget til at pianisten kan udtrykke den største musikalske vifte, og derfor tilbyder GX-serien de bedste hammerhoveder. Hammerhovederne er konstrueret af træ der tilbyder de bedste akustiske forhold samtidig med at filten kommer fra det fineste langhårede uld fra New Zealand og Australien. Når man spiller pianissimo passager rammes strengene af den delikate filthammer som producerer en blød og blid tone. Samtidig ved fortissimo passager, hvor slaget er hårdere, er hammerhovedets hårde indre med til at producere en stærkere, og mere kraftfuld lyd.

Alle GX-instrumenter kommer med Neotex coating på de hvide og sorte tangenter. Dette unikke materiale kan optage sved og støv, hvilket giver en forøget kontrol og inspirerer til et endnu bedre spil.

Et flygel for livet.
Konceptet bag GX-serien er, at beholde det smukke og elskede design ved et flygel, mens man kræser for detaljerne. Karakteristikken ved flygelet, dets bløde kurver, og den brede nodestol konstituerer flygelets traditionelle ydre design. Der hvor GX-serien i sandhed skinner igennem, er instrumentets låg. Den tryllebindende elegance af den skinnende gyldne ramme, og det yndefylde træarbejde der udtrykker kvalitet bevidner at det er håndværk. Disse karakteristika legemliggør ånden i det akustiske flygel.

Detaljer

Mere information
rent 2,700.00
Set Product as New from Date 22. jan. 2021
Finansieret Pris pr. md fra 2.272,69 kr
Længde 188
Årgang 2021
Stand NY
Farve Sort
Garanti 10 års udvidet Juhl-Sørensen garanti

No Related Posts

10 års garanti og 5 års ombytningsret

Du får en JUHL-SØRENSEN udvidet 10 års garanti på materiale og fabrikationsfejl på såvel nye som brugte akustiske instrumenter ved køb hos PianoOutlet. Garantien træder i kraft ved levering og indebærer, at fejl som skyldes defekt materiale eller produktionsfejl, uden omkostninger repareres eller justeres af JUHL-SØRENSEN. Indre og ydre skader eller forandringer, som er fremkommet gennem ikke fagmæssigt indgreb, slitage eller misligholdelse af instrumentet, omfattes ikke af denne garanti. Instrumentet skal i garantiperioden stemmes af en stemmer fra JUHL-SØRENSEN eller en anden stemmer godkendt af JUHL-SØRENSEN. Instrumentet skal stemmes minimum en gang om året i garantiperioden.

OMBYTNINGSRET – JUHL-SØRENSEN tilbyder en 5 års fri ombytningsret til et akustisk instrument i samme eller højere prisklasse, såfremt der indgås en serviceaftale.

En serviceaftale er en aftale om stemning mindst en gang om året i en fastlagt termin, aftalt med Juhl-Sørensens serviceafdeling, så det dermed sikres at instrumentet bliver løbende vedligeholdt og værdien af instrumentet bevares.

10 års garanti 5 års ombytningsret

Leveringsinformation

Levering er som udgangspunkt ikke inkluderet i prisen du ser.

Levering af klaverer starter fra kr. 1.200,- inkl. moms og for flygler kr. 1.750,- inkl. moms.
Der kommer tillæg for trapper og kørsel uden for nærområdet af Aarhus. 

Vi leverer altid med profesionelle transportører så instrumentet bliver leveret og stillet op hvor du ønsker det.