Historien

1895
Åbnede SJ Sørensen musikforretning på Søndergade i Aarhus. Varesortimentet var, udover klaverer importeret fra Tyskland,  musikinstrumenter og noder.

1912
Flyttede forretningen til Vester Allé 4. SJ Sørensen var en foretagsom håndværker. Foruden salg af klaverer, blev der i denne periode produceret et betydeligt antal violiner samt citarer.

1947
Carl Emil Juhl-Sørensen fulgte efter klaverbyggeruddannelse hos Grotrian Steinweg i Tyskland i faderens fodspor, og overtog forretningen i Vester Allé.

1959
C. E Juhl-Sørensen indgik forhandleraftale for det danske marked med Steinway & Sons

1964
Der blev taget beslutning om at Juhl-Sørensen skulle være landsdækkende med flygler og pianoer som speciale.

1978
Chr. Juhl-Sørensen overtog som tredje generation firmaet i 1978, og det landsdækkende koncept blev realiseret ved åbning af afdelinger i København.

1989
Juhl-Sørensen overtager det traditionsrige danske pianofirma Hindsberg, og firmaet flyttede sit hoveddomicil i København til Hindsberg og Andreas Christensens tidligere klaverfabrik, Brofogedvej 10.

2002
Den 6. september flyttede Aarhusafdelingen til nye større lokaler på Skovvejen 2B ved den gamle Østbane og udvidede med en ny dimension i form af øvelokaler, koncertscene og et stort udvalg af digitalklaverer.

2004
Den 4. december åbnede Juhl-Sørensen et nyt Steinway Showroom i Stockholm på Historiska museet og åbnede dermed den første permanente Juhl-Sørensen udstilling udenfor Danmark. Det blev i 2005 lavet om til Steinway Piano Gallery Stockholm, med egen butik.

2011
Århusafdelingen flytter til nye lokaler på Muslingevej 40 i Egå ved Århus. Herfra sendes de fleste akustiske og digitale instrumenter, da det også fungerer som lager.

2012
Juhl-Sørensen åbner Steinway Piano Gallery i Oslo på Stortingsgaten 30, og markerede dermed Steinway & Sons og Juhl-Sørensens engagement i de skandinaviske lande, således Juhl-Sørensen har agenturen for Steinway & Sons i Danmark, Norge og Sverige.

2013
Morten Juhl-Sørensen og Michael Juhl-Sørensen overtager firmaet, og firmaets administerende direktør er i dag Morten Juhl-Sørensen.

2015
D. 2. april fejrer Juhl-Sørensen A/S 120 års jubilæum for grundlæggelsen af firmaet i 1895 i Aarhus.

2015
D. 25. november åbner Juhl-Sørensen butik i Helsinki. Butikken med navnet Steinway Piano Gallery Helsinki markerer samtidig Juhl-Sørensens engagement i de nordiske lande.

2018
Juhl-Sørensen åbner websiden www.pianooutlet.dk med et stort udvalg af brugte- samt demovarer til Danmarks bedste priser, og 10 års udvidet Juhl-Sørensen garanti.

Juhl-Sørensen