Handelsbetingelser for pianooutlet.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

PianoOutlet.dk er ejet af:
Juhl-Sørensen A/S
Engmarken 22
8220 Brabrand
CVR: 10859573

1. Køb hos PianoOutlet.dk

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge. 

2. Priser og kontrakter

Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser. Alle kontrakter indgås på dansk.

3. Afbestilling

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail info@pianooutlet.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

4. Ordrebekræftelse

PianoOutlet.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

5. Betaling

Betaling foregår gennem Bambora Pay, en sikker betaling. Vi modtager følgende kort:

Vi tager ikke kortgebyrer.

Pengene trækkes først fra bestillingen, når varen er blevet leveret. Alle priser er i DKK danske kroner.

OBS. Betaling på Dankort kan ikke overstige 100.000 kr. Kontakt os venligst for køb på info@pianooutlet.dk

6. Finansiering

Ved køb på vores hjemmeside, tilbyder vi at finansiere dit køb. Se gældende betingelser på produktsiden. Ved køb med finansiering som mulighed, skal du vælge dette ved checkout. Du vil efterfølgende blive kontaktet af vores salgs-team. 

7. Levering

Levering er som udgangspunkt ikke inkluderet i prisen du ser.

Levering af klaverer starter fra kr. 1.200,- inkl. moms og for flygler kr. 1.750,- inkl. moms
Der kommer tillæg for trapper og kørsel uden for nærområdet af Aarhus. 

Vi leverer altid med profesionelle transportører så instrumentet bliver leveret og stillet op hvor du ønsker det.

7.1 Levering til ikke-brofaste øer

Ved levering på ikke brofaste øer, skal man forvente længere leveringtid. Der er leveringsomkostninger forbundet med levering til ikke brofaste øer.

7.2 Hvor lang tid går der fra bestilling til levering?

Leveringstid er normalt 1-3 uger. Leveringstiden afhænger af mange ting. Du vil i samarbejde med vores salgs-team finde en leveringsdato der passer dig. Leveringsomkostninger betales separat.

7.4 Kan jeg afhente mine varer?

Nej, det kan du ikke. Varerne skal leveres med profesionelle transportører, som vi vælger.

8. Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@pianooutlet.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der fremstilles specielt efter dine individuelle behov, når fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Fremstillingen eller tilpasningen påbegyndes ved ordremodtagelsen og fortrydelsesretten bortfalder derfor.

9. Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, skal varen være retur hos os senest 30 dage. Denne returtransport aftales med os og betales af dig. 

10. Reklamation

Ved køb på PianoOutlet har du en speciel udvidet 10 års garanti som indebærer fejl på materiale og fabrikationsfejl på såvel nye som brugte akustiske instrumenter ved køb hos PianoOutlet. Garantien træder i kraft ved levering og indebærer, at fejl som skyldes defekt materiale eller produktionsfejl, uden omkostninger repareres eller justeres af JUHL-SØRENSEN. Indre og ydre skader eller forandringer, som er fremkommet gennem ikke fagmæssigt indgreb, slitage eller misligholdelse af instrumentet, omfattes ikke af denne garanti. Instrumentet skal i garantiperioden stemmes af en stemmer fra JUHL-SØRENSEN eller en anden stemmer godkendt af JUHL-SØRENSEN. Instrumentet skal stemmes minimum én gang om året i garantiperioden.

10.1 Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles PianoOutlet, inden rimelig tid efter varens modtagelse. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

11. Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler PianoOutlet, at De retter henvendelse til info@pianooutlet.dk

12. Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Juhl-Sørensen A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.pianooutlet.dk er Adm. Direktør cand.mag. Morten Juhl-Sørensen.

Som registreret hos Juhl-Sørensen A/S, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: li@piano.dk. 

13. Ønsker du at klage?

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Søren Nørregaard Pedersen på info@piano.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Såfremt kunden er en forbruger med bopæl i den Europæiske Union, er det muligt at benytte denne platform til udenretlig bilæggelse af tvister om kontraktmæssige forpligtelser i forbindelse med online-købekontrakter. Vi er forpligtet til at informere dig om eksistensen af denne OTB-platform og i denne forbindelse endvidere om vores e-mailadresse info@pianooutlet.dk

http://ec.europa.eu/odr.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.10.2018

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Juhl-Sørensen
Engmarken 22
8220 Brabrand
Email: info@pianooutlet.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: ____________

Bestilt den: __________

Modtaget den: __________

Forbrugerens navn: __________

Forbrugerens adresse: __________

Forbrugerens underskrift: __________ 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato: __________