Essex EGP-155 Brugt Flygel

Pris Special pris 65.000,00 kr
Nedsat fra 90.000,00 kr
687,09 kr
500,00 kr

På trods af flyglets mindre størrelse på 155cm, oplever man enestående lydfrembringelse, takket være Steinways design.

Periode per måned
12 mdr 4.404,07
24 mdr 2.235,02
36 mdr 1.512,22
48 mdr 1.150,99
60 mdr 934,37
72 mdr 790,07
84 mdr 687,09

Eksempel ved lån i 84 måneder: Udbetaling kr. 13.000,00 kr (20%). Månedlig ydelse kr.: 687,09 kr. Debitorrente: 3% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 3.00%. Samlede kreditomkostningerkr.: 5.715,69 kr. Samlet tilbagebetaling kr.: 57.715,69 kr. Stiftelsesomkostninger: 0 kr. Månedligt faktureringsgebyr: 0 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale.

Reservér før køb eller leje
Bestilling
Ja tak, jeg ønsker at leje et Essex EGP-155 Brugt Flygel til kr. 500.00 pr./md.
Ja tak, jeg ønsker at leje en klaverbænk til kr. 30 pr./md.

“Designet af STEINWAY & SONS” og i samarbejde med den anerkendte møbeldesigner William Faber, har STEINWAY & SONS produceret fremragende opretstående klaverer i forskellige stilarter og finér til rimelige priser. Via deres elegante design og de forskellige versioner til rådighed, repræsenterer disse instrumenter en berigelse af dit hjem.

Alle Essex-instrumenter kombinerer de nyeste konstruktionsfunktioner og produktionskrav som fastlagt af forsknings- og udviklingsholdet hos STEINWAY & SONS. Takket være brugen af materialer af høj kvalitet i forbindelse med ultramoderne fremstillingsmetoder og omhyggeligt udnyttet maskinbaseret produktion giver instrumenterne fra Essex designet af STEINWAY & SONS en grænseløs musikalsk fornøjelse med hidtil uset omkostningseffektivitet.

Din erhvervelse af et Essex opretstående klaver eller flygel repræsenterer en fremragende investering, som du også vil modtage professionel support fra STEINWAY-uddannede teknikere. Du kan sætte din fulde tillid til denne investering, da STEINWAY står bag den. Det er derfor, at vi også tilbyder vores STEINWAY Promise: Hvis du handler med dit Essex-instrument til et nyt Steinway-flygel inden for 10 år, tilbage betaler vi hele købsprisen i sin helhed.

Sangbunden (STEINWAY-design) springer ud mod enderne, så det kan vibrere mere frit og derved producere et større tonalvolumen. Handlingen indeholder ikke nogen plastik komponenter, men bliver i stedet produceret i 100 % træ. Den har den nødvendige stabilitet, hurtig respons og, takket være den ekstraordinære handlingsgeometri i handlingsarmene, en følsom berøring. Yderligere STEINWAY-funktioner og mønstre som bagposter og bøjler, pinblock, tuning pins, strenge og støbehjernspladen er indarbejdet i Essexs konstruktion. Samlet resulterer dette i at Essex’ -opretstånde smat flygeler, giver en enestående og næsten hidtil uset værdi for pengene.

Detaljer

Mere information
rent 500.00
Set Product as New from Date 07/06/2019
Finansieret Pris pr. md fra 687,09 kr
Længde 155
Årgang 2014
Stand Brugt
Farve Sort
Garanti 10 års udvidet Juhl-Sørensen garanti

No Related Posts

10 års garanti og 5 års ombytningsret

Du får en JUHL-SØRENSEN udvidet 10 års garanti på materiale og fabrikationsfejl på såvel nye som brugte akustiske instrumenter ved køb hos PianoOutlet. Garantien træder i kraft ved levering og indebærer, at fejl som skyldes defekt materiale eller produktionsfejl, uden omkostninger repareres eller justeres af JUHL-SØRENSEN. Indre og ydre skader eller forandringer, som er fremkommet gennem ikke fagmæssigt indgreb, slitage eller misligholdelse af instrumentet, omfattes ikke af denne garanti. Instrumentet skal i garantiperioden stemmes af en stemmer fra JUHL-SØRENSEN eller en anden stemmer godkendt af JUHL-SØRENSEN. Instrumentet skal stemmes minimum en gang om året i garantiperioden.

OMBYTNINGSRET – JUHL-SØRENSEN tilbyder en 5 års fri ombytningsret til et akustisk instrument i samme eller højere prisklasse, såfremt der indgås en serviceaftale.

En serviceaftale er en aftale om stemning mindst en gang om året i en fastlagt termin, aftalt med Juhl-Sørensens serviceafdeling, så det dermed sikres at instrumentet bliver løbende vedligeholdt og værdien af instrumentet bevares.

10 års garanti 5 års ombytningsret

Leveringsinformation

Levering er som udgangspunkt ikke inkluderet i prisen du ser.

Levering af klaverer starter fra kr. 1.200,- inkl. moms og for flygler kr. 1.750,- inkl. moms.
Der kommer tillæg for trapper og kørsel uden for nærområdet af Aarhus. 

Vi leverer altid med profesionelle transportører så instrumentet bliver leveret og stillet op hvor du ønsker det.